Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show incendiar de Zilele Oraşului Năvodari Primarul Nicolae Matei - „Suntem campioni în atragerea proiectelor europene“ (galerie foto)

ro

04 Aug, 2014 00:00 3665 Marime text


Trei zile la rând, locuitorii oraşului Năvodari au participat la Zilele Oraşului, organizate de Consiliul Local şi Primăria Năvodari. Tonul distracției a fost dat pe 1 august, iar concertele prilejuite de această sărbătoare s-au încheiat ieri.

Ca în fiecare an, năvodărenii au avut parte de surprize inedite. În cele trei zile de distracţie, pe scena de pe stadionul Flacăra au urcat Mihai Constantinescu, Alina Eremia, Irina Loghin, Lorena, Vali Vijelie, Violeta Constantin, Axinte, Compact, Anna Lesko, Autentic, Uni-K, Marko, Ionuț Dulgheriu, Sandu Ciorbă, Cargo, Dan Cernăvodeanu, Mariana Stan, Reli Sandală, F-Charm și Rolla Sparks. Astfel, năvodărenii și turiștii s-au distrat, asistând la concertele de muzică populară și ușoară susținute de vedete ale scenei românești. Tot în ultima zi a evenimentului au avut loc, pe stadionul Flacăra din Năvodari, tradiționalele lupte tătărești, kureș. Zilele Orașului Năvodari s-au încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Primarul Nicolae Matei a declarat, sâmbătă seară, în cadrul unei conferinţe de presă, că oraşul este campion naţional la capitolul proiecte finanţate cu fonduri europene: „Oraşul Năvodari cunoaşte cea mai mare dezvoltare din istoria sa. Avem în derulare proiecte europene de peste 60 de milioane de euro. Suntem campioni naţionali în atragerea proiectelor europene. Am cel mai bun viceprimar şi cel mai bun Consiliu Local. Năvodari are cel mai bun primar. Să ştiţi că, după ce nu va mai fi la conducerea oraşului, o să se cunoască lipsa lui Matei. Dar am mare încredere în viceprimar“. „Problemele judiciare prin care am trecut eu au făcut şi oraşul să sufere din punct de vedere al credibilităţii. Avem foarte multe proiecte cu fonduri europene accesate. Pentru a accesa un proiect, legea îl mandatează pe primar. Am încercat să-l mandatăm pe viceprimar, însă toate instituţiile vor să stea de vorbă cu primarul. Din toamnă, nu ştiu ce se va întâmpla cu oraşul Năvodari. Există şi posibilitatea de a fi smuls de la Primăria Năvodari peste voinţa mea şi peste voinţa năvodărenilor. Acestea din cauza sistemului nemernic, dar şi a răutăţilor din partea colegilor mei de partid, pe care nu aş vrea să-i nominalizez. Nici lor nu le este bine şi am ajuns să-i plâng“, a mai spus edilul Nicolae Matei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii