Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzică, voie bună şi un spectaculos foc de artificii Cum au sărbătorit locuitorii din Pantelimon Ziua Comunei (galerie foto)

ro

30 Jul, 2018 00:00 2971 Marime text
Sute de locuitori ai comunei Pantelimon au sărbătorit cu mare fast, pe data de 27 iulie, alături de Primăria şi Consiliul Local Pantelimon, Ziua Comunei.
Evenimentul a fost găzduit de stadionul din localitate. Pe scenă au urcat zeci de artişti: Vali Vijelie, Adriana Ochişanu, Acropilos Band, Anastasia Gerasoudis, Cabaret Unique, Costin Bârjovanu, ansamblul Vanghelizmo, Selatin Kiazim, Elena Vasile Călin, Adriana Sofica. Prezentatoarea evenimentului a fost Georgiana Rusu. Locuitorii din comuna Pantelimon au fost încântaţi de acest eveniment, exprimându-şi aprecierile pe pagina de socializare a primarului comunei Pantelimon. Mai mult, cei care au participat la acest eveniment cultural i-au solicitat primarului Costel Armăşescu să mai organizeze astfel de manifestări. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Despre Sfântul Pantelimon 

Sfântul Pantelimon este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi sfinţi ai Bisericii lui Hristos. Pomenit în data de 27 iulie, acest sfânt este adesea numit „doctor fără de arginţi“, arătându-se prin aceasta că scopul lui a fost acela de a-i ajuta pe cei în nevoie, fără a le cere bani în schimb. Sfântul Pantelimon este considerat ocrotitorul medicilor şi tămăduitor al bolnavilor, este un model de doctor, slujitor şi creştin.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii