Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă la IPJ Constanța după câteva declarații ale cântărețului Vali Vijelie (video)

ro

03 Sep, 2020 07:41 3530 Marime text
  • Vijelie a fost amendat cu 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Cântărețul Vali Vijelie a declarat zilele trecute că a stat la un spriț cu un șef din Poliția Județului Constanța, la o petrecere la care au participat câteva sute de persoane. 

Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvând al IPJ Constanța, spune că, după declarațile lui Vijelie, au fost demarate verificări.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la interpretarea live a unui muzician, care a avut loc în zona Mamaia Sat la data de 28 august a.c., vă comunicăm următoarele:
 
 Așa cum s-a declarat încă din data evenimentului, respectiv 28 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au sancționat contravențional pe  interpretul muzical cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.
 
Precizăm faptul că la nivelul I.P.J. Constanța au fost demarate verificări cu privire la acest eveniment“.

Ulterior, Vali Vijelie a revenit și a precizat jurnaliștilor bucureșteni că declarațiile au fost făcute în glumă. 

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii