Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un polițist cu suma de 2300 lei

ro

22 Jun, 2020 11:52 1098 Marime text
  • Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureş au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a unei persoane, inculpată pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.
În fapt, la data de 31 ianuarie a.c., un agent de poliție din cadrul I.P.J. Mureş a formulat un denunț la sediul Serviciului Județean Anticorupție Mureș, din care reieșea faptul că un tânăr, în vârstă de 24 de ani, i-a oferit o sumă de bani în scopul de a nu lua măsurile legale, cu ocazia constatării unei infracțiuni la regimul circulației, respectiv conducere a unui autoturism fără permis de conducere, fals și uz de fals.

Ca urmare a denunțului formulat, în data de 5 februarie 2020, ofițerii S.J.A. Mureș, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au organizat acțiunea de prindere în flagrant, prilej cu care tânărul în cauză a fost prins în timp ce oferea agentului de poliție denunțător suma de 2.300 lei pentru a nu i se întocmi dosar penal.

În baza ordonanțelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Mureş au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului în cauză.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii