Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări importante într-o firmă deţinută de un fost preşedinte al PNL Constanţa

ro

20 Sep, 2019 00:00 2763 Marime text

Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii BBD - Best Brands Distribution SRL, formată din persoana fizică Gheorghe Muhscină şi persoana juridică Plasty Prod SA, a luat recent mai multe decizii importante. Astfel, a fost schimbat sediul societăţii în satul Lumina, comuna Lumina, a fost cooptată în cadrul firmei Alina Loredana Muhscină prin cesiunea de către asociatul Plasty Prod - SA a 2 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 20 lei, reprezentând 10% din capitalul social.

Urmare a cesiunii părţilor sociale deţinute, Plasty Prod SA se retrage şi nu mai are calitatea de asociat în cadrul BBD-Best Brands Distribution SRL, societate al cărei obiect de activitate este comercializarea de produse alimentare preparate pe bază de carne.

În urma cooptării asociatului Muhscină Alina Loredana şi a retragerii asociatului Plasty Prod SA, capitalul social în valoare de 200 lei, împărţit în 20 părţi sociale a 10 lei fiecare, deţinut de către asociaţi în următoarele proporţii: Gheorghe Muhscină: 180 lei, respectiv 18 părţi sociale a 10 lei fiecare, reprezentând 90% din capitalul social; Alina Loredana Muhscină: 20 lei, respectiv 2 părţi sociale a 10 lei fiecare, reprezentând 10% din capitalul social. Potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial, participarea celor doi asociaţi la beneficii şi pierderi se face în funcţie de cota de participare la capitalul social şi de părţile sociale deţinute.

Gheorghe Muhscină a fost consilier judeţean, vicepreşedinte şi preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii