Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gepeto Impex SA și Bowel Processing SA, controlate de foștii liberali Boroianu și Muhscină, noi linii de credit în cadrul Programului IMM Invest Plus

ro

11 Jan, 2024 17:00 935 Marime text
  • Societatea Gepeto Impex SA are acționar majoritar și administrator pe Muhscină Gheorghe 51% , Boroianu Robert Aurel 39% și societatea RVC Solutions & Management SRL  deține 10%, și fabrică mezelurile cunoscute în piață chiar sub numele Gepeto
  • SC Bowel Processing SA are trei acționari, societatea Gepeto Impex SA cu 24% , iar Muhscină Gheorghe  ( administrator) și  Boroianu Robert Aurel dețin câte 38% , și se ocupă de comercializarea produselor societății Gepeto Impex SA
  • Cifrele financiare pentru anul 2022, ale celor două societăți , însumează aproximativ cifră de afaceri 22.2 milioane euro și profit un milion euro
  • Acționarii celor două companii au aprobat contractarea unor credite de investiţii de la CEC Bank - S.A. în cadrul Programului IMM Invest Plus având ca destinaţie achiziţia de bunuri mobile
 


Acţionarii societăţii Gepeto Impex SA, au adoptat în cadrul ședinței AGA din 7 decembrie 2023, hotărârea nr.10, publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 91 din data de 09 ianuarie 2024.
 
Astfel, RCV Solutions & Management SRL, deţinând un număr de 83.000 acţiuni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, Gheorghe Muhscină, titular al unui număr de 423.300 acţiuni, reprezentând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 51% și Aurel-Robert Boroianu, titular al unui număr de 323.700 acţiuni, reprezentând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 39% au decis în unanimitate, următoarele: contractarea de către societate a unui credit de investiţii de la CEC Bank - S.A. în cadrul Programului IMM Invest Plus în valoare de 5.000.000 lei, având ca destinaţie achiziţia unui imobil - teren situat în localitate Lumina, Str. Ulcei nr. 148 - lot 1 identificat cu nr. Cadastral 107947, înscris în Cartea Funciară a localităţii Lumina cu nr. 107947 şi edificarea unor imobile construcţii pe suprafaţa acestuia, pe o perioadă de 72 de luni; constituirea în favoarea Băncii creditoare - CEC Bank - S.A. a următoarelor garanţii:
a. Scrisoare de garantare FNGCIMM
b. Ipoteca reală imobiliară asupra activelor achiziţionate din credit
c. Ipoteca reală mobiliară asupra conturilor curente, prezente şi viitoare în lei şi valută, deschise de societate la CEC Bank; împuternicirea lui Gheorghe Muhscină, în calitate de administrator să efectueze toate demersurile necesare în scopul îndeplinirii prevederilor prezentei Hotărâri, de a semna contracte de credit, acte adiţionale, contracte de garanţii, precum şi orice alte documente în relaţia cu CEC Bank - S.A. incluzând, dar fără limitare, semnarea oricăror documente/formulare necesare stabilirii drepturilor de semnătură în bancă, precum şi a oricăror alte documente care pot fi cerute de legislaţia română aplicabilă.
 
Despre Gepeto Impex SA
 
Societatea Gepeto Impex SA are acționar majoritar și administrator pe Muhscină Gheorghe 51% , Boroianu Robert Aurel 39% și societatea RVC Solutions & Management SRL  deține 10%, și fabrică mezelurile cunoscute în piață chiar sub numele Gepeto. 
 
Societatea acționară RVC Solutions & Management SRL are ca asociați pe aceeași Muhscină Gheorghe 45% , Boroianu Robert Aurel 50% (administrator) și Muhscină Alina Loredana cu 5%, și  se ocupă cu producție energie electrică. 
 
 
Decizii și în Bowel Processing SA

O decizie similară a fost adoptată de către acționarii Bowel Processing SA, în cadrul unei ședințe AGEA care a avut loc tot pe 7 decembrie 2023.
Acţionarii, Gepeto Impex SA, titular al unui număr de 9.600 acţiuni, reprezentând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 24%, Gheorghe Muhscină, titular al unui număr de 15.200 acţiuni, reprezentând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 38% și Robert-Aurel, titular al unui număr de 15.200 acţiuni, reprezentând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 38%,împreună acţionari, reprezentând 100% acţiuni ai societăţii Bowel Processsing SRL cu sediul social în comuna Lumina, județul Constanța au aprobat contractarea de către societate a unui credit de la CEC Bank - S.A. în cadrul Programului IMM Invest Plus, în valoare de 5.000.000 lei, având ca destinaţie achiziţia de bunuri mobile (Autoturisme DACIA LOGAN, Autoutilitare FORD - FURGON Frigorific, Autoutilitare FORD-FURGON Frigorific PUNTE DUBLA, Maşina de ambalat cu termoformare, Cap de răsucire şi accesorii Hadmann 410) pe o perioadă de 72 de luni; constituirea în favoarea Băncii creditoare - CEC Bank - S.A. a următoarelor garanţii:

a. Scrisoare de garantare FNGCIMM:
b. Ipoteca reală mobiliară asupra activelor achiziţionate din credit;
c. Ipoteca reală mobiliară asupra conturilor curente, prezente şi viitoare în lei şi valută, deschise de societate la CEC Bank, precum și împuternicirea administratorului Gheorghe Muhscină pentru a efectua toate demersurile necesare în scopul îndeplinirii prevederilor prezentei Hotărâri, de a semna contracte de credit, acte adiţionale, contracte de garanţii, precum şi orice alte documente în relaţia cu CEC Bank - S.A. incluzând, dar fără limitare, semnarea oricăror documente/formulare necesare stabilirii drepturilor de semnătură în bancă, precum şi a oricăror alte documente care pot fi cerute de legislaţia română aplicabilă, potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.91 din data de 09 ianuarie 2024.
 
Despre SC Bowel Processing SA
 
SC Bowel Processing SA are trei acționari, societatea Gepeto Impex SA cu 24% , iar Muhscină Gheorghe  ( administrator) și  Boroianu Robert Aurel dețin câte 38% , și se ocupă de comercializarea produselor societății Gepeto Impex SA .
 
Cifrele financiare pentru anul 2022, ale celor două societăți , însumează aproximativ cifră de afaceri 22.2 milioane euro și profit un milion euro.
 
Muhscină Gheorghe și Boroianu Robert Aurel dețin calitatea de asociați/acționari/administratori în societățile Gepeto Impex SA, Bowel Processing SA, RVC Solutions & Management SRL, Lambcare Agroindustrial SRL și Green Energy Project SRL.
 
Muhscină Gheorghe  mai deține 40% și administrator la SC Plasty Prod SA  și asociat la Spiroplastic SRL, S.P.S. Solutions.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Gheorghe Muhscină de la Plasty Prod SA va construi o hală pe șoseaua Industrială. A fost emisă autorizația de construire
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii