Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Constanța Acţionarii Gepeto Impex SA au adoptat o hotărâre importantă pe final de an în cadrul Adunării Generale a societății

ro

22 Dec, 2023 17:00 1210 Marime text
  • Acționarii Gepeto Implex SA cu sediul social în comuna Lumina, persoana juridică RCV Solutions & Management SRL, prin administrator Aurel-Robert Boroianu și acționarii persoane fizice Gheorghe Muhscină și Aurel- Robert Boroianu au decis în unanimitate, votarea în AGA Bowel Processing SA (unde Gepeto Impex SA are 24% din părțile sociale) pentru contractarea unui împrumut în sumă de 2.500.000 lei cu termen de rambursare 31 decembrie 2024
  • Împrumutul va fi acordat de societatea Geplast SRL contract unor garanții ipotecare
  • Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 5.636 din data de 18 decembrie 2023
 
 
Acționarii Gepeto Implex SA cu sediul social în comuna Lumina, persoana juridică RCV Solutions & Management SRL, prin administrator Aurel-Robert Boroianu și acționarii persoane fizice Gheorghe Muhscină și Aurel- Robert Boroianu au decis în unanimitate, în cadrul AGA din 4 decembrie a.c., următoarele:
 
Votarea în AGA Bowel Processing SA (unde Gepeto Impex SA are 24% din părțile sociale) pentru contractarea unui împrumut în sumă de 2.500.000 lei cu termen de rambursare 31 decembrie 2024.
 
Împrumutul va fi acordat de societatea Geplast SRL.
 
Totodată, acționarii au votat în AGA Bowel Processing SA acordarea următoarelor garanţii: ipotecă asupra părţilor sociale (70 părţi sociale, reprezentând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 70%) deţinute de Gheorghe Muhscină la Spiroplastic SRL și ipotecă asupra imobilului teren şi construcţii, situat în localitatea Palazu Mare, str. George Topârceanu nr. 10A, jud. Constanţa, intabulat în Cartea funciară nr. 203323 Constanţa, proprietatea Spiroplastic SRL.
 
Acționarii persoane fizice și juridice l-au împuternicit pe administratorului societăţii, George Muhscină pentru aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri, potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a nr. 5.636 din data de 18 decembrie 2023.
 
Gepeto Impex SA

Societatea Gepeto Impex SA are acționar majoritar și administrator pe Muhscină Gheorghe 51% , Boroianu Robert Aurel 39% și societatea RVC Solutions & Management SRL  deține 10%, și fabrică mezelurile cunoscute în piață chiar sub numele Gepeto.  

Societatea acționară RVC Solutions & Management SRL are ca asociați pe aceeași Muhscină Gheorghe 45% , Boroianu Robert Aurel 50% (administrator) și Muhscină Alina Loredana cu 5%, și  se ocupă cu producție energie electrică.  

SC Bowel Processing SA

SC Bowel Processing SA are trei acționari, societatea Gepeto Impex SA cu 24% , iar Muhscină Gheorghe  ( administrator) și  Boroianu Robert Aurel dețin câte 38% , și se ocupă de comercializarea produselor societății Gepeto Impex SA .

Cifrele financiare pentru anul 2022, ale celor două societăți , însumează aproximativ cifră de afaceri 22.2 milioane euro și profit un milion euro.
 
Muhscină Gheorghe și Boroianu Robert Aurel dețin calitatea de asociați/acționari/administratori în societățile Gepeto Impex SA, Bowel Processing SA, RVC Solutions & Management SRL, Lambcare Agroindustrial SRL și Green Energy Project SRL.

Muhscină Gheorghe  mai deține 40% și administrator la SC Plasty Prod SA  și asociat la Spiroplastic SRL, S.P.S. Solutions.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Foștii liberali Boroianu și Muhscină au nevoie de capital de lucru Gepeto Impex SA și Bowel Processing SA contractează linii de credit în valoare de 10.000.000 lei

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii