Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Vânzarea unui teren de 55 mp către firma lui Gheorghe Muhscină intră în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

ro

27 Dec, 2023 17:00 1075 Marime text
  • Prețul de vânzare al terenului de 55 mp aprobat ulterior prin hotărâre a Consiliului Local va fi valoarea cea mai mare dintre valoarea de inventar și prețul de piață
  • Valoarea de inventar a bunului imobil stabilită pentru terenul inventariat de 55 mp este 13.200 de lei
 
Mâine, 28 decembrie 2023, consilierii locali din Constanța se întrunesc în ultima ședință ordinară a anului.
 
Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și proiectul de hotărâre nr. 577/15.12.2023 privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a unui teren în surpafață de 55 mp situat în municipiul Constanța, strada Industrială nr. 11, identificat cu număr cadastral 254027, proprietate privată a municipiului Constanța.
 
Compartimentul secretariat, relații consiliul local și administrația publică va comunica prezenta hotărâre Serviciului contracte și administrarea economică a domeniului public și privat din cadrul Direcției activități economice, în vederea ducerii la îndeplinire, Direcției generale urbanism și patrimoniu Instituției Prefectului, județ Constanța, spre știință.
 
Conform proiectului ce poate fi accesat în secțiunea „documente”, societatea Plasty Prod SA, prin cererea nr. 251250/17.12.2021 înregistrată la Primăria Constanța, a solicitat cumpărarea terenului.
 
Terenul are situația juridică clarificată și este identificat ca făcând parte din domeniul privat al municipiului Constanța, în conformitate cu HCL nr. 513/2019 privind completarea și actualizarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului privat al municipiului Constanța, anexa nr. 6, rectificată prin HCL nr. 74/2020, art. 5 și actualizată conform art. 7din HCL nr. 269/2023.
 
Prețul de vânzare al terenului de 55 mp aprobat ulterior prin hotărâre a Consiliului Local va fi valoarea cea mai mare dintre valoarea de inventar și prețul de piață, raportat la reglementarea urbanistică aprobată, determinat prin raport de evaluare întocmit de firma de evaluare autorizată ANEVAR, aflată sub contract de prestări servicii cu municipiul Constanța, selectată cu repsectarea legislației în domeniul achizițiilor publice.
 
Valoarea de inventar a bunului imobil stabilită pentru terenul inventariat de 55 mp este 13.200 de lei.
 
Despre Plasty Prod SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 27 decembrie 2023, firma are sediul pe strada Industrială nr. 11, Constanța, obiectul de activitate este „activități ale agențiilor de publicitate” și a fost fondată pe 12 iulie 1993.
 
În 2022, Plasty Prod SA a realizat o cifră de afaceri de peste 23 de milioane de lei, profitul se ridică la peste 5 milioane de lei și media de salariați a fost de 82.
 
Termene.ro arată că în acționariat figurează Gheorghe Muhscină, Vasile Daniel Sandu, Sorin Muhscină și Adrian Murineanu (ultimii doi fiind fondatori).
 
Administratorul este Gheorghe Muhscină. El este fostul președinte al organizației municipale PNL Constanța și fost consilier județean.
 
Conform sursei citate, el mai apare în Gepeto Impex SA, Bowel Processing SA, Green Energy Project SRL etc. Sorin Muscina mai apare în Spiroplastic SRL, Stial Industries SRL și Media Prod SRL (radiată). În Media Prod SRL mai este și Adrian Murineanu, iar Vasile Daniel Sandu figurează în firma radiată Publicom Media SRL.
 
Plasty Prod SA are un singur contract public adjudecat, cu CT BUS.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Gheorghe Muhscină de la Plasty Prod SA va construi o hală pe șoseaua Industrială. A fost emisă autorizația de construire
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii