Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Muhscină de la Plasty Prod SA va construi o hală pe șoseaua Industrială. A fost emisă autorizația de construire

ro

28 Feb, 2023 15:05 1759 Marime text
Autorizație de construire pentru Plasty Prod SA, care va edifica un imobil în municipiul Constanța.

Prin AC 181 din data de 28 februarie 2023, Plasty Prod SA va construi o hală industrială pe strada Industrială nr. 9b, Constanța, iar documentul este valabil 24 de luni.


Plasty Prod SA a solicitat eliberarea unui certificat de urbanism pentru investiția dorită pe șoseaua Industrială din Constanța.
 
Primăria Constanța, prin CU 2606 din data de 19 octombrie 2022, a decis că documentul nu poate fi utilizat în scopul construirii unei hale industriale și spații administrative, amenajări interioare, împrejmuire teren și organizare de șantier, deoarece este necesară elaborarea și aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre Plasty Prod SA
 
Conform Confidas.ro, firma are sediul social pe șoseaua Industrială nr. 11 din Constanța, fiind înființată în anul 1993. Asociați în firmă sunt Gheorghe Muhscină – 40%, Vasile-Daniel Sandu – 20%, Sorin Muhscină – 20% și Adrian Murineanu – 20%. Gheorghe Muhscină este administratorul societății în cauză. În anul 2021, firma a raportat 87 de salariați, cu o cifră de afaceri de peste 14,4 milioane lei și un profit de 1,79 milioane lei. Firma are un sediu pe șoseaua Industrială nr. 11, dar și pe strada Luminei din București, Sector 2.
 
Compania Plasty Prod SA a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 112.043,82 lei, cele mai multe cu Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, Școala cu clasele I-VIII nr. 5 „Corneliu Popescu”, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța etc.
 
Conform aceleiași surse, Sorin Muhscină mai apare în firmele Spiroplastic SRL și în Stial Industries SRL (întrerupere temporară de activitate). Gheorghe Muhscină apare și în firmele SPS Business Management SRL, Bowel Processing SA, Green Energy Project SRL, Spiroplastic SRL, RVC Solutions & Management SRL, Gepeto Impex SA, Lambcare Agroindustrial SRL.
 
Gheorghe Muhscină este fostul președinte al organizației municipale PNL Constanța și fost consilier județean.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii