Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 George Muhscină, oficial în competiția pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța (foto+video)

ro

19 Aug, 2020 00:00 2112 Marime text

  • Fostul liberal, George Muhscină candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean și pentru funcția de consilier județean

  • Alături de susținătorii săi, Muhscină și-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Județean Constanța

  • Fostul liberal a lansat din nou un apel la maturitate politică, tuturor forțelor politice de dreapta

  • Muhscină a fost unul dintre cei care au militat pentru o alianță între PNL și USR pentru primăria Constanța cu Stelian Ion, candidat la funcția de primar


 
Fostul liberal, George Muhscină candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean și pentru funcția de consilier județean.
Alături de susținătorii săi, Muhscină și-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Județean Constanța.
"Nu trebuie să scăpăm importanța momentului electoral și sunt convins că locuitorii județului Constanța vor ține cont de momentul 27 septembrie, ziua alegerilor locale. Deși candidez independent, am reușit sa strâng 4000 de semnături.
Am încredere că în Constanța se poate scăpa de PSD. Candidatura mea la CJC este în continuare o invitație către toate partidele de dreapta, pentru că doar împreună putem înlătură PSD.
Nu mă limitez doar la a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Sunt deschis sa susțin orice candidatura de dreapta care poate schimba configurația politică la nivelul județului Constanța. Lansez pe această cale un apel la maturitate politică, tuturor forțelor politice de dreapta ", a spus George Muhscină, cu ocazia înregistrării candidaturii.
Trimiterile sale au fost făcute clar către PMP și USR, despre foștii colegi din PNL, nu poate fi vorba.
Întrebat fiind dacă susține pe unul dintre candidații care intră în competiția pentru Primăria Constanța, Muhscină a declarat că încă mai speră că “măcar în al douăsprezecelea ceas, cine trebuie să se retragă iar cine luptă cu adevărat să rămână în luptă și să câștige”.
Cu toate că s-a ferit să dea nume, Muhscină a fost unul dintre cei care au militat pentru o alianță între PNL și USR pentru primăria Constanța cu Stelian Ion, candidat la funcția de primar.
Vă reamintim, George Muhscină a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, luni, 3 august, că demisionează din toate funcțiile pe care le are la Partidul Național Liberal Constanța - vicepreședinte al organizației județene și din calitatea de membru.



Citește și:


#alegerilocale2020 George Muhscină, candidat independent la președinția CJC și-a depus candidatura la Biroul Electoral (galerie foto+video)

George Muhscină a demisionat din PNL Constanța. Candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean (galerie foto și video)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii