Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Muhscină a demisionat din PNL Constanța. Candidează independent pentru conducerea Consiliului Județean (galerie foto și video)

ro

03 Aug, 2020 13:30 5092 Marime text
  • "Nu trebuie să scăpăm importanța momentului electoral", a spus fostul liberal.

George Muhscină a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, luni, 3 august, că demisionează din toate funcțiile pe care le are la Partidul Național Liberal Constanța - vicepreședinte al organizației județene și din calitatea de membru.

El a mai spus ca va candida independent la conducerea Consiliulul Județean Constanța.

"Nu trebuie să scăpăm importanța momentului electoral", a spus fostul liberal înainte de a-și anunța demisia.


Alături de el s-a alăturat și Gabriela Stan, secretar general al organizației municipale PNL.

Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța, a declarat pentru ZIUA de Constanța că se arată surprins de decizia fostului coleg.


"Mă surprinde această decizie a fostului coleg, căci în calitate de candidat independent nu poate fi decât fost coleg. Când si-a dat demisia din funcția de consilier județean spunea care sunt motivele sale la acel moment. Nu înțeleg această joacă politică, când nu a fost în stare să își ducă la bun sfârșit mandatul de consilier județean,  dar vrea să fie președintele CJ Constanța. Este un factor care va perturba percepția electoratului. În ultimii ani, ne-am axat să curățăm partidul de oameni care ar fi fost în legatura cu PSD. Ne aflam acum pe un drum sigur"

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andreea 04 Aug, 2020 11:24 Bineinteles ca va surpinde un gest atat de curajos. Let s do something good in acest oras.
  • Cata 03 Aug, 2020 15:23 De fapt, electoratul nu este deloc tulburat. Ai nevoie de curaj ca sa faci ce a facut el si de oameni curajosi avem noi nevoie.