Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru extinderea depozitului ecologic deținut de Tracon SRL, la Ovidiu

ro

24 Jun, 2022 00:00 1755 Marime text
foto: pexels
  • Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu
 
Agenția pentru Protecţia Mediului Constanta anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul implementat de Tracon SRL.
 
„Extindere depozit ecologic de deseuri menajere și industriale (dedmi), Ovidiu cu celula VIII”, propus a fi amplasat în oraș Ovidiu, trup independent T16, județul Constanța, titular fiind Tracon SRL, cu adresa în municipiul Brăila, str. Vapoarelor, nr. 21, jud. Brăila.
 
Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.
 
Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, judetul Constanța şi la sediul titularului: Tracon SRL, cu adresa în mun. Brăila, str. Vapoarelor, nr. 21.
 
Documentele menţionate sunt  disponibile şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului    va avea loc în data de 14.07.2022, începând cu orele 12, la Centrul Cultural Elena Roizen, din orașul Ovidiu, sos. Națională, nr. 68.  Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii, nr.23, până la data de 14.07.2022.
 
Despre Tracon SRL
 
Firma a fost înființată în anul 1991, cu sediul în Brăila, strada Vapoarelor. Asociați în firmă sunt Mihai Manea, care deține 93,67%, Manea Eliza Desdemona, care deține 4,58% și Moga Nicolae, care deține 1,75%. Administrator este Ninoiu St. Lucian Petrișor. În anul 2021, firma a raportat 246 de salariați, la o cifră de afaceri de 103.913.507 lei, cu un profit de 7.707.278 lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Tariful de salubrizare plătit de firmele din Constanţa, majorat. Ce spune SC Tracon SRL, care administrează groapa de gunoi de la Ovidiu (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii