Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:07 18 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tracon SRL din Slobozia ridică o vilă în Mamaia Sat (document)

ro

23 Mar, 2017 00:00 2754 Marime text
Tracon SRL din Slobozia - Ialomiţa intenţionează realizarea unui imobil D+P+2E cu funcţiunea de vilă turistică, compusă la demisol din zonă de recepţie şi spaţii tehnice care folosesc funcţionării spaţiilor de cazare de la nivelurile superioare.
 
Contactaţi telefonic, la cele două numere disponibile pe fişa Registrului Comerţului, reprezentanţii societăţii Tracon SRL din Slobozia - Ialomiţa au confirmat că ei sunt investitorii, însă au refuzat să dea mai multe detalii. De asemenea, mai există o societate Tracon SRL, cu sediul în Brăila, deţinută de Mihai Manea şi senatorul Nicolae Moga, însă precizăm că nu ei sunt investitorii în proiectul imobiliar.
 
La rândul său, primarul municipiului Năvodari, Florin Chelaru, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că Primăria Năvodari a emis Certificatul de urbanism nr. 1180/11.11.2016 pentru societatea Tracon SRL, cu sediul în Slobozia.
 
În acest sens, Tracon SRL cu sediul în Ialomiţa a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului „Construire imobil D+P+2e - vilă turistică şi împrejmuire teren“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Terenul pe care va fi realizată investiţia imobiliară este proprietate a SC Tracon SRL şi este situat în intravilanul localităţii Năvodari, strada D13, lot 86, şi strada TR. D4, lot 88. Beneficiarul intenţionează construirea unui imobil având regimul de înălţime D+P+2E şi destinaţia de „vilă turistică“. Suprafaţa construită a demisolului va fi de 349,33 mp. La parter, etajul 1 şi etajul 2 se vor afla 19 unităţi de cazare (şase apartamente cu două camere şi 13 camere duble). Suprafaţa construită a parterului şi a etajului va fi de câte 349,43 mp pe nivel, iar etajul 2 va avea o suprafaţă de 277,82 mp.
 
Proiectul a fost întocmit pe baza temei-cadru elaborate de beneficiar, dar ţinând cont de particularităţile terenului din punctul de vedere al vecinătăţilor, al orientării faţă de punctele cardinale, al însoririi şi iluminării, al condiţiilor stabilite prin documentaţiile de urbanism în ceea ce priveşte regimul de aliniere şi de înălţime, al asigurării numărului de locuri necesare pentru parcări, al posibilităţii de racord la utilităţile publice, al condiţiilor geotehnice, al condiţiilor impuse prin Certificatul de urbanism nr. 1180/11.11.2016, emis de Primăria Oraşului Năvodari, şi, nu în ultimul rând, din punctul de vedere al volumelor, al aspectului arhitectural şi al finisajelor propuse. 

Date din proiect 

Construcţia propusă se va realiza cu structură din cadre de beton armat, precum şi cu planşee din beton armat. Zidăria perimetrală se va realiza din zidărie BCA tip Ytong 30 cm, placată cu polistiren expandat de 10 cm. Acoperişul va fi de tip terasă, termoizolat şi hidroizolat. Finisajele exterioare vor fi de tip tencuială structurată albă, cu accente de culoare, dar şi cu placaje ceramice în nuanţe deschise. Tâmplăria va fi din PVC de culoare gri antracit, cu geam termoizolant. În scopul asigurării necesarului de locuri de parcare, se propune amenajarea unui spaţiu aferent, la nivelul cotei amenajate a terenului, cu o capacitate de 20 de locuri, necesarul fiind de 19, conform reglementărilor din PUZ care obligă asigurarea de locuri de parcare, câte un loc pentru fiecare unitate de cazare, iar unul fiind pentru vizitatori sau pentru personalul imobilului. Suprafaţa necesară de spaţii verzi, conform hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr. 152/22.05.2013, este de minimum 50% din suprafaţa terenului (respectiv 499,65 mp). Acestea se vor asigura la nivelul solului şi pe terasa imobilului.

Despre Tracon SRL 

Societatea a fost înmatriculată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Slobozia. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Asociat unic este Ianuş Racu. Administratorul societăţii este Florea Vasile. Tracon SRL desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta memoriul proiectului depus la APM Constanţa de către SC Tracon SRL.

Ti-a placut articolul?

Comentarii