Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brigada 9 Mecanizată Mărășești Constanța Au început înscrierile pentru posturile de soldat/gradat profesionist seria a II-2 2024!

ro

08 May, 2024 15:36 741 Marime text
Foto: Facebook/MApNBrigada 9 Mecanizată Mărășești Constanța anunță că au început înscrierile pentru posturile de soldat/gradat profesionist seria a II-2 2024! 

Criterii specifice de recrutare a candidaților pentru formarea soldaților/gradaților profesioniști:
[✅] Să aibă cetățenie română și domiciliul stabil în România;
[✅] Să aibă vârsta între 18 ani împliniți, la data începerii programului de instruire, și cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire;
[✅] Să fi absolvit cel puțin a primii doi ani de studiu din învățământul secundar superior (minimul 10 clase);
[✅] Numai pentru arma ”auto” și/sau pentru specialitățile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma ”geniu”: să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B și C.
[✅] Să nu facă parte din partide politice;
[✅] Să nu aibă antecendente penale;
[✅] Pentru candidații care au mai fost în sistem, trebuie declarație în scris că renunță la grad (în urma selecției și instruirii, aceștia vor primii gradul de soldat);
[✅] Să fie apt medical;
[✅] Să fie apt psihologic.

„Detalii suplimentare se pot obține la sediile unităților militare subordonate Brigăzii 9 Mecanizată “Mărășești” din garnizoanele Constanța, Topraisar, Medgidia, Murfatlar și Târgoviște sau la numerele de telefon 0241618150 și 0720014966.
Vă așteptăm cu drag în colectivul Brigăzii 9 Mecanizată “Mărășești” sau dacă aveți cunoscuți care ar dori să se alăture Armatei României sau se potrivesc acestui profil profesional, atunci ,,like & share” - au mai precizat reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești.

Citește și: 

S-a dat startul înscrierilor pentru posturile de soldat profesionist, seria a II-a
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii