Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități de prevenire a consumului de droguri destinate elevilor constănțeni. Ce licee au fost implicate în proiect

ro

23 May, 2021 19:14 1836 Marime text
  • Elevii clasei a X-a D din cadrul Liceului Teoretic „Traian” și cu elevii clasei a IX-a C din cadrul Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanta au participat la activități de prevenire a consumului de droguri și violenței domestice.

Săptămâna aceasta, a fost reluată seria activităților de prevenire a consumului de droguri și violentei domestice derulate in cadrul proiectului „Despre viitor dinspre adolescenți!”, transmite Agenția Națională Antidrog.

Astfel, în zilele de 18 și 20 mai, asis.soc. Elena Gabriela Șandru din cadrul CPECA Constanța și Mihaela Sasarman, președinte al Asociației Transcena București, au susținut online activități de prevenire a consumului de droguri și violentei domestice cu elevii clasei a X-a D din cadrul Liceului Teoretic „Traian” și cu elevii clasei a IX-a C din cadrul Colegiului Național de Arte “Regina Maria” din Constanta.

În cadrul activității au avut loc discuții interactive pornind de la prezentarea unor situații reale cu privire la consumul de droguri și violenta domestică. La activitate au mai participat: cons.educ. Silvia Boruga, prof. diriginte Angela Doicescu și cons.educ. Daniela Stroia.

Parteneri in cadrul proiectului de prevenire “Despre viitor dinspre adolescenți” sunt: CRPECA Constanta, Asociația Transcena București și ISJ Constanța.

Sursa foto: Facebook/ Agenția Națională Antidrog
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii