Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șofer drogat și fără permis, prins la volan de polițiști

ro

08 May, 2024 09:47 462 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • La data de 3 mai 2024, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic pe aleea Itaca.
 
La data de 3 mai 2024, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic pe aleea Itaca, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La scurt timp, polițiștii au depistat autoturismul în cauză, la volanul acestuia fiind identificat un bărbat, de 22 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, precizează sursa citată.

 
În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite trei pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, fiind sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, potrivit competenței, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul din Săcele în care o victimă a decedat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii