Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titan Echipamente Nucleare a încheiat un nou contract cu CNE Cernavodă (document)

ro

21 May, 2019 00:00 1706 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru atribuirea de servicii integrate pentru derularea programului de snubber al CNE Cernavodă pentru Oprirea Planificată U2 din 2019.
 
Atribuirea s-a făcut la data de 25 aprilie 2019. Firma câştigătoare este Titan Echipamente Nucleare SA, iar valoarea finală a achiziţiei este de 350.702 lei. În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta a fost înfiinţată în anul 1991. Obiectul de activitate al firmei este „fabricarea altor maşini şi utilaje specifice”. Asociaţi în cadrul companiei sunt Bertrand Freres et Compagnie din Liban şi SIF Muntenia. Principalele categorii de produse oferite de Titan Echipamente Nucleare sunt echipamente din Sistemul de Manipulare Combustibil Nuclear şi Echipamente pentru depozitarea combustibilului uzat în bazinul de stocare.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii