Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru investiții în cazarma 3265 Eforie Sud

ro

01 Feb, 2021 00:00 2989 Marime text
  • Se vrea elaborarea documentațiilor pentru obținerea avizului de Gospodarire a Apelor, susținerea acestora la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral și obținerea avizului de Gospodarire a Apelor pentru proiectul de investiție „Lucrări de investiții în cazarma 3265 Eforie Sud“.

Centrul de Studii și Proiectare Construcții Militare din cadrul Ministerului Apărării intenționează să achiziționeze, prin cumpărare directă, servicii pentru elaborarea documentațiilor și obținerea avizului de Gospodărire a Apelor aferent proiectului „Lucrări de investiții în cazarma 3265 Eforie Sud“.
 
Potrivit datelor oficiale publicate de licitatiapublica.ro, conform contractului, este vorba despre servicii de geologie, de oceanografie și de hidrologie 
 
Valoarea estimată este de 7.500 de lei.
 
Descriere contract: elaborarea documentațiilor pentru obținerea avizului de Gospodarire a Apelor, susținerea acestora la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral și obținerea avizului de Gospodarire a Apelor pentru proiectul de investiție „Lucrări de investiții în cazarma 3265 Eforie Sud“.
 
Perioada de prestare: 40 zile calendaristice.
 
Criteriul de atribuire a fost ales ca prețul cel mai scazut
 
Data limită pentru depunerea ofertelor este 01 februarie 2021.
 
Citește și
 
Aproape două hectare din terenul cazărmii Capu Midia au fost vândute între civili. Contractele și titlul de proprietate, anulate definitiv

Licitație publică pentru construirea unui nou pavilion în Cazarma 2979 Medgidia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii