Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria orașului Eforie cumpără autoturisme noi! Ce firmă le va livra (DOCUMENT)

ro

30 Jul, 2022 16:33 1949 Marime text

 
  • Firma are sediul în municipiul Constanța, pe Centura DN2A – Centura de Vest
 
Primăria orașului Eforie a atribuit, prin procedură simplificată, fără licitație, două contracte pentru achiziția de autoturisme.
 
Astfel, primul contract face referire la achiziția a două autoturisme 4x4, marca Dacia Duster. Valoarea acestora este de 227.312,18 lei. Al doilea contract vizează achiziția unui autoturism, valoarea acestuia fiind de 55.448,99 lei. Totodată, ambele contracte au fost adjudecate de compania Auto Haus Tudor SRL, la data de 28 iulie a.c.
 
Despre Auto Haus Tudor SRL
 
Firma are sediul în municipiul Constanța, pe Centura DN2A – Centura de Vest, fiind fondată în anul 2005. Dănuț Tudor este asociat unic și administrator. Adina Tudor este, de asemenea, administrator în companie. Firma a raportat în 2021, 48 de salariați, la o cifră de afaceri de 11.683.862 lei, cu un profit de 79.162 lei. Totodată, firma a încheiat 308 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.746.645,52 lei. Printre cele mai importante contracte se numără Poliția Locala Medgidia, RAJDP Constanța, Direcția pentru Agricultură Botoșani, comuna Corbu, comuna Bustuchin etc.
 
Potrivit confidas.ro, Adina Tudor mai este asociat unic și administrator în firma DR Distribuție Piese SRL.
 
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
SAJ Constanța a achiziționat servicii de reparații și întreținere pentru autosanitare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii