Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alarmă în turism! Operatorii de plajă din Constanța avertizează cu privire la ritmul lent al noilor licitații

ro

02 Feb, 2024 10:25 1038 Marime text
 
 Astăzi, 02 februarie, la ora 11.00, reprezentanții din industria turismului se vor aduna pe plaja Citadel Boutique Eforie, județul Constanța. 

În cadrul eveniemntului, aceștia vor susține declarații de presă privind îngrijorările legate de noile licitații pentru suprafețele de plajă. 

Se exprimă temeri că ritmul încet al acestor procese ar putea împiedica operatorii să își obțină avizele și autorizațiile necesare până la 1 Mai, amenințând astfel pregătirile pentru sezonul estival.  
 

Declarații de presă azi, ora 11.00, pe plaja Citadel Boutique Eforie , pe marginea îngrijorării noastre ca noile licitațiile ce trebuie organizate pentru adjudecarea suprafețelor de plajă pe care un alt lot de Contracte a expirat - se vor derula mult prea târziu și într-un termen care va împiedica operatorii să își obțină avizele și autorizațiile până la 1 Mai, transmite Asociația Resto Constanța. 



Citește și:

Administrația Bazinală de Apă cere în instanță desființarea beach-bar-urilor Balcan Expres SRL și 90.000 de euro, contravaloarea chiriei. Dosarul, la Tribunal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii