Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Armis Aqua SRL va încasa de la Primăria Eforie peste 350.000 de lei pentru reabilitarea foișoarelor și posturilor salvamarilor (DOCUMENTE)

ro

12 Apr, 2024 17:00 553 Marime text
  • Armis Aqua SRL și-a adjudecat, prin negociere directă, două contracte. Contractul „Lucrări de reparații generale și de renovare foișoare“ are o valoare de 119.000 lei.
  • De asemenea,  contrcatul „Lucrări de construcții pentru posturile salvamarilor“ are o valoare de 242.500 lei.
  • În total, Primăria Eforie va scoate din contruri 361.500 lei.
 
Primăria Eforie se pregătește intens de sezonul estival. După ce, recent autoritatea publică locală a anunțat organizarea unei licitații pentru atribuirea contractului „Servicii de salvare acvatică-salvamari şi posturi de prim ajutor“, acum a anunțat numele societății care se va ocupa de renovarea foișoarelor și a posturile pentru salvamari.
 
Astfel, pe data de 3 aprilie, Primăria Eforie a semnat cu Armis Aqua SRL. Firma și-a adjudecat, prin negociere directă, două contracte: „Lucrări de reparații generale și de renovare foișoare“, în valoare de 119.000 lei, dar și contrcatul „Lucrări de construcții pentru posturile salvamarilor“, în valoare de 242.500 lei.
 
Postutile de salvamat vor fi făcute din pin nordic, cu ferestre de observare din sticla, cu obloane de protecție din lemn, acoperiș de tablă cutată, cu folie anticondens, ingnifugare, vopsire integrală interior și exterior, scară acces și balcon pentru observare, catarg arborare steaguri avertizare.
 
 
Despre Armis Aqua SRL
 
 
Înființată în anul 2006 Armis Aqua SRL are sediul social pe strada Dr.T.tataran, Nr. 20 din Techirghiol, Județul Constanța și desfășoară activități de telecomunicatii prin rețele cu cablu.
 
Armeanu Stelian Manuel este asociat unic și administor al societății. Potrivit termene.ro, Armeanu Stelian Manuel mai este asociat și administrator în Safe Telecom SRL. În anul 2022, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 314.159 lei și un profit de 88.722 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a celor două contracte, publicate pe SEAP.
 

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Primăria Eforie a atribuit, în două zile, 15 contracte în valoare de peste 800.000 lei (DOCUMENTE)

Primăria Eforie caută salvamari. Contractul în valoare de peste 3,6 milioane de lei, scos la licitație (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii