Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât alocă Consiliul Județean Constanța pentru studiile de fezabilitate pentru amenajarea Centrului multietnic de afaceri și turism Dobrogea de la Eforie Sud?

ro

01 Feb, 2023 00:00 1165 Marime text
  • Valoare estimată a documentației tehnico-economice este de 265.000 lei fără TVA  
  • Amplasamentul vizat pentru construcție este situat în Eforie Sud pe strada Republicii nr. 3
  • Terenul în suprafață de 3.400 mp în acte și 3.467 mp, rezultați din măsurători este în administrarea Consiliului Județean Constanța
 
Consiliul Județean Constanța cumpără din bugetul propriu Servicii de elaborare a documentației tehnico-economice, în faza SF, pentru obiectivul: „Construire Centru multietnic de afaceri și turism Dobrogea” (inclusiv întocmire temă de proiectare, documentații necesare obținerii avizelor și acordurilor menționate în certificatul de urbanism, studiu geotehnic, studiu topografic, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată în funcție de fezabilitatea acestora din punct de vedere tehnic, economic și al mediului înconjurător).

Valoare estimată a documentației tehnico-economice este de 265.000 lei fără TVA .

Amplasamentul vizat pentru construcție este situat în Eforie Sud pe strada Republicii nr. 3.

Terenul în suprafață de 3.400 mp în acte și 3.467 mp, rezultați din măsurători este în administrarea Consiliului Județean Constanța.

Pe amplasament a existat un imobil S+P÷2E, fostul sanatoriu pentru copii care a fost desființat, conform HCJ 141/23.07.2007 privind aprobarea trecerii unui imobil din domeniul public al județului Constanța în domeniul privat al județului Constanța și desființarea prin demolare a acestuia.
Ofertele se transmit pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau se depun la Registratura Consiliului Județean Constanța, bd. Tomis nr. 51, municipiul Constanța.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Județean Constanța vrea să contruiască un Centru multietnic de afaceri și turism în Eforie Sud (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii