Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD-ul va începe un turneu în țară. Vizați sunt primarii

ro

30 May, 2014 22:29 3012 Marime text
Ținând cont de importanța alegeri europarlamentare, liderii centrali ai PSD și șefii de organizatii judetene au pus joi la cale, în Comitetul Executiv National, un plan pentru viitoarele alegeri prezidențiale, care să-i ajute în noiembrie la momentul scrutinului pentru președinție.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va conduce o delegație de miniștri PSD. Peste aproximativ două saptamani, această delegație va începe un turneu în țară, scrie știripesurse.ro. Din delegație vor face parte, printre alții, Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, ministrul Muncii, Rovana Plumb, Ministrul Educației, Remus Pricopie.

„Vor lua la pas România pentru a-i învăța pe aleșii locali cum să acceseze fonduri europene. O sa le explice tot, o să le dea primarilor, mură-n gura, tot ce trebuie să facă”, au relatat anumite surse pentru știripesurse.ro.

Ideea este ca prin intermediul acestui turneu primarii PSD, care nu au tras cu toții la europarlamentare, să se simtă băgați în seamă. De asemenea, tot ce vor reuși să facă primarii pe partea de fonduri europene până la prezidențiale va fi un ajutor electoral pentru PSD, transmite știripesurse.ro.

Noi negocieri cu FMI

Victor Ponta i-a informat pe liderii PSD că așteaptă să revină delegația FMI pentru noi negocieri. Ponta vrea să aducă în discuție reducerea CAS și a TVA-ului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii