Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

ro

23 Mar, 2024 11:13 1027 Marime text
Sursa galeriei foto: Facebook/Dia IonelPrimarul comunei Castelu, Nicolae Anghel a intrat în Partidul Social Democrat. 

„A fost cea mai ușoară decizie luată în viața mea, din punct de vedere politic. Rog cetățenii din Castelu și Nisipari să înțeleagă că acest pas îl fac pentru viitorul comunei…” - a precizat primarul Nicolae Anghel


Nicolae Anghel se află la al cincilea mandat de primar al comunei Castelu.

Ultimul mandat l-a avut din partea PMP, până anul trecut în martie când a fost exclus din partid prin votul membrilor CEJ, principalul motiv fiind exprimarea dorinței acestuia de a se înscrie în PSD.

Reprezentanții PMP au înțeles din afirmațiile lui Nicolae Anghel că își dorește cu ardoare o cale ușoară, asigurată de un vot politic și nu își mai dorește să lupte arătând că merită ca alegătorii să pună ștampila pe numele dumnealui. 

La începutul lunii martie, Nicolae Anghel a anunțat că va candida la alegerile din 9 iunie din partea PSD Constanța.

„Am luat decizia să vă aduc la cunoștință că îmi voi duce actualul mandat din postura de independent, urmând ca în alegerile din 9 iunie 2024 să fiu onorat să fac parte din cel mai puternic partid, PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT.

Această decizie am luat-o având ca prioritate intereselor cetățenilor comunei CASTELU. Experiența politică de 24 de ani mi-a demonstrat că PNL-ul nu își respectă partenerii nici pe plan local, nici național. Pe plan județean, în discuțiile avute cu reprezentantul organizației PNL, (amintesc anii- 2012, 2020), ceea ce am stabilit nu s-a realizat. (...)

Cu președinte Felix Stroe în 2016 și în 2020 am purtat discuții care au fost respectate, fiind sprijinit să fac majoritate în consiliu local pentru a alege viceprimarul și totodată pentru a asigura funcționarea consiliului local prin adoptarea hotărârilor în interesul comunității.
Vin la organizația locală PSD Castelu cu o viziune pentru viitor, îmbinând experiența cu tinerețea.

De asemenea voi respecta reprezentarea echitabilă a femeilor și bărbaților pe lista de consilieri. Am datoria morală ca în momentul când mă voi retrage din politică, Organizația locală PSD să fie o organizație puternică indiferent de competitori.


A fost cea mai ușoară decizie luată în viața mea, din punct de vedere politic", a anuțat Anghel.

Citește și: 

Exclus din PMP, primarul din Castelu merge și el tot la PSD!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii