Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OFSD la ceas de sărbătoare 1000 de femei social-democrate petrec la Constanța! (FOTO+VIDEO)

ro

03 Mar, 2024 14:07 1403 Marime text
Partidul Social Democrat, prin intermediul Organizației Femeilor Social Democrate din județul Constanța, marchează Ziua Internațională a Femeii printr-un eveniment festiv ce va aduce un omagiu femeilor și contribuției lor la societate, azi, 03 martie 2024.

Sub sloganul „Femeile sunt fundamentul unei societăți echitabile și progresiste, iar contribuția lor este esențială pentru construirea unui viitor mai bun pentru toți!”, evenimentul va aduna aproximativ 900 de doamne și domnișoare pentru a celebra într-un cadru festiv, cu muzică, dans și multe surprize. 


La eveniment este prezent și secretar de stat în Ministerul Educației Ionel  Florian Lisandru. Mai este prezent și fostul senator Nicolae Moga.


Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna, este și ea prezentă la eveniment. 

Le doresc femeilor să se bucure de ziua minunată. Nu doar locația este frunoasă, este și muzica, o gastronomie autentică dobrogeană, cu tot ceea ce au ales doamnele.

Noi femeile dacă suntem unite, suntem o forță! Numai împreună putem să facem lumea mai bună a punctat Mariana Gâju, prezentă la eveniment. 

Când ar putea PSD Constanța să fie condus de o femeie, așa cum se întâmpla la începutul anilor 2000?

Depinde în primul rând de femei. Să dorească femeia, să accepte această provocare și să se dedice județului Constanța. Trebuie să avem femeia care spune: eu vreau, pot, am tot ce-mi trebuie să pot să duc această muncă și vreau sa fac aceasta muncă împreună cu o echipă la nivelul județului Constanța, a mai punctat Mariana Gâju. 

La eveniment sunt prezenți și parlamentarii Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci, Stroe Felix și Horia Țuțuianu.

Felix Stroe a precizat în cadrul evenimentului că dorește ca jumătate dintre aleșii locali din acest an sa fie doamne.


"Vrem ca jumătate dintre aleșii locali din acest an sa fie doamne"!

La europarlamentare, organizația PSD Constanța va avea o femeie, a mai anunțat Mariana Gâju, în finalul discursului lui Felix Stroe

În încheiere, Mariana Gaju a transmis conducerii organizației PSD Constanța că organizație de femei vor să vadă listele cu candidați înainte că acestea să fie aprobate în organele de conducere ale partidului, pentru a se convinge că vor fi reprezentate nu doar în cuvinte, ci și în fapte!





Citește și:

LIVE VIDEO+TEXTConferința Judeţeană a Organizaţiei Femeilor Social Democrate Constanţa. Ce declară președintele Mariana Gâju (GALERIE FOTO+VIDEO)

 




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii