Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. Oamenii au plecat într-un marş Constănţenii protestează lângă Parcul Prefecturii

ro

05 Nov, 2015 18:57 1737 Marime text
Pentru a treia zi consecutiv, constănţenii ies în stradă, în solidaritate cu victimele din club Colectiv şi cu cei care protestează în Capitală, dar şi pentru că îşi doresc o schimbare a clasei politice.

În aceste momente,  constănţenii se adună la harta arheologică de lângă Parcul Prefecturii. Tot în această seară, acţiuni de acest fel se desfăşoară în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.
 
Vom reveni cu detalii.

UPDATE 5, ora 22.11

Constănțenii s-au întors în fața Prefecturii şi continuă să ceară schimbarea clasei politice. Participanţii spun că vor ieşi în stradă şi mâine seară.

UPDATE 4, ora 21.24
 
Constănţenii au fost, în marş, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Dacia. Manifestanţii au ajuns şi în zona Casei de Cultură. În momentul în care au aflat despre explozia de la Braşov, din această seară, cei prezenţi au strigat „Solidaritate!”.

UPDATE 3, ora 20.05
 
Pe bulevardul Tomis, în aceste momente, se află în jur de 2.000 de constănţeni. Din câte se pare, vor ieşi în stradă şi alte persoane.



UPDATE 2, ora 19.40

La fel ca aseară, se scandează „Constanţa, trezeşte-te!”, „Colectiv!”, „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”, „Vrem spitale, nu catedrale!”. Oamenii au plecat într-un marș pe străzile Constanței.

UPDATE 1, ora 19.28

În jur de 500 de constănţeni protestează, în aceste momente, în fața Prefecturii. Se strigă „Parlament penal, marș la Tribunal!”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii