Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poziția Sindicatului Europol cu vedere la incidentul de la protestele de aseară din Constanța

ro

14 Jan, 2024 15:21 1156 Marime text
  • Poziția Sindicatului Europol cu vedere la incidentul de a protestele de aseară din Constanța.
     
Poziția Sindicatului Europol cu vedere la incidentul de a protestele de aseară din Constanța.

Iată ce spun sindicatul: 

„1. Este regretabil gestul facut de politistul din cadrul Serviciului de Intervenție si Actiuni Speciale. Asta dovedeste inca o data ca oamenii politici care conduc MAI pun presiune excesiva pe politisti sa execute dispozitii/ordine care nu au niciun temei legal.

 2. As compara acest gest cu perioada din pandemie cand Marcel Vela si Guvernul de atunci, pentru a speria populatia si a-i ține în case, în timp ce ei furau miliarde pe achiziții cu cântec, s-a ordonat sa scoata armata pe strazi

 Si vedeam militari cu armele la ei si cu autospeciale de armata, la cele mai vizibile intersectii, tot pentru a speria lumea

3. Acelasi lucru se intampla si acum. Actualei coalitii ii este frica de democratie si foloseste politistii/jandarmii sa intimideze protestatarii pentru a nu ajunge sa fie nevoiti sa dea socoteala pentru deciziile care i-au dus la sapa de lemn pe majiritatea fermierilor si transportatorilor. Este de condamnat decizia lui Predoiu de a accepta sa foloseasca politistii pe post de scut pentru a bloca dreptul constitutional de a manifesta”.


Citește și:
Știri Constanța: UPDATE. Incident la protestul transportatorilor și fermierilor de la Constanța! Oficial de la IPJ Constanța(VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii