Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Bărbat depistat în timp ce cerşea, sancţionat. A rămas şi fără banii primiţi din cerşit

ro

22 Aug, 2018 17:25 1312 Marime text
Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Astăzi, 22.08.2018, în jurul orei 16.00, lucrătorii instituției au depistat un bărbat in vârsta de 59 de ani din județul Ialomița care exercita acte de cerșetorie pe domeniul public din zona unui centru comercial de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanta.

Politiştii locali i-au aplicat persoanei în cauză o amendă contravențională în valoare de 250 lei și au dispus măsuri complementare de confiscare a banilor (139,90lei) proveniți din cerșetorie, precizează DGPL Constanţa.


"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța : SPUNE STOP CERȘETORIEI ! și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat", transmite DGPL Constanţa.

Sursă foto: DGPL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii