Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că, în acest sezon al Ligii a 2-a, FC Farul va ajunge să se lupte la promovare?

ro

05 Aug, 2019 00:00 4223 Marime text
FC Farul a început sezonul 2019/2020 al Ligii a 2-a cu un lot de jucători schimbat aproape în totalitate față de stagiunea trecută și cu un nou staff tehnic, condus de Ianis Zicu, aflat la debutul ca antrenor la o echipă de seniori.
„Marinarii“ au avut parte de o perioadă de pregătire mai scurtă, au trebuit să creeze echipa din mers, însă Farul a arătat bine în primul meci oficial de campionat, în deplasare cu Rapid București.
 
Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, dar victoria ar fi trebuit să-i aparțină Farului, care a jucat mai bine și a ratat multe ocazii clare de gol.
Startul în campionat și evoluția jucătorilor sunt așadar dătătoare de speranțe, iar fanii „marinarilor“ (care au fost alături de echipă și în meciul din Regie) speră la o clasare cât mai sus în clasament, iar visul cel mare al tuturor e, dacă se poate, promovarea imediată în Liga 1. Clasarea pe primele două locuri la finele campionatului duce la promovarea directă, iar cine va ocupa locul trei va susține baraj de promovare / menținere în primul eșalon cu o echipă din Liga 1.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 

 

 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteți, într-un comentariu, și părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii