Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajații din cadrul Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală Constanța vot fi concediați

ro

21 Aug, 2013 20:29 2682 Marime text
În primăvara acestui an, premierul a anunţat că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Garda Financiară şi Direcţia de Control Vamal vor fi reorganizate într-o Direcţie Antifraudă, care se va ocupa de combaterea evaziunii fiscale la accize. ANAF este astfel reorganizată ca urmare a fuziunii prin absorbție și preluarea activității Autorității Naționale a Vămilor și Gărzii Financiare. Angajații Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Autorității Vămilor și Gărzii Financiare care vor să își păstreze posturile pentru a lucra în nou-înființata Direcție Antifraudă vor fi obligați să treacă de anumite teste. Prima etapă a testărilor a început deja. Peste 20 de angajați constănțeni riscă să fie concediați.
“Vor fi examene pe anumite posturi și cine nu ia examenul, pleacă acasă. Astăzi a avut loc proba scrisă pentru personalul contractual, au promovat toți. Vineri va avea loc interviul și atunci se va face departajarea.” a declarat Marian Emilian, lider de sindicat ANAF.
Guvernul a convenit cu Fondul Monetar Internațional ca numărul actual de 221 unități fiscale ale ANAF să fie reorganizate în opt direcții regionale până la jumătatea acestui an și în doar 47 de unități fiscale locale, până în 2015.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii