Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep a învins-o pe Caroline Garcia la debutul în Turneul Campioanelor

ro

23 Oct, 2017 16:22 1789 Marime text
Constănţeanca Simona Halep, liderul mondial în tenisul feminin, a debutat cu dreptul, astăzi, la Turneul Campioanelor de la Singapore, întrecere la care evoluează cele mai bune opt jucătoare ale lumii.

Halep a trecut cu 6-4, 6-2 de Caroline Garcia (Franţa, 8 WTA), cea care o învinsese recent pe româncă în finala de la Beijing.  

A fost un meci bun. Am practicat un tenis de înalt nivel. Nu e uşor să joci contra Carolinei. Sunt fericită că am câştigat prima mea  partidă ca număr 1 mondial şi am scăpat de presiune. Am servit bine, iar aceasta m-a ajutat mult în meci. Mă simt mereu bine la Singapore şi sper să joc şi mai bine ca acum, a declarat Simona Halep

În următorul meci, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Elina Svitolina (Ucraina, 4 WTA) - Caroline Wozniacki (Danemarca, 6 WTA), celelalte două componente ale grupei în care evoluează constănţeanca.  

UPDATE: Următoarea adversară a Simonei Halep este Caroline Wozniacki, care a învins-o pe Elina Svitolina cu 6-2, 6-0. Partida Halep - Wozniacki se va juca miercuri.

Sursa foto: captură Digi Sport 2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii