Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei mai buni dintre cei buni CS Marea Neagră a întocmit clasamentele luptătorilor săi de top din 2016 (galerie foto)

ro

29 Dec, 2016 00:00 3785 Marime text
Clubul Sportiv Marea Neagră Constanţa a stabilit clasamentul celor mai buni sportivi ai săi pe anul 2016, pe baza analizei rezultatelor a 35 de luptători ai clubului, componenţi ai secţiilor din Constanţa şi Mangalia. 
 
La masculin, cel mai bun sportiv al CS Marea Neagră pe anul în curs a fost desemnat Tudor Bocai, care a avut următorul palmares: două locuri I la Campionatul European de Kung-Fu, la juniori, trei locuri I la Campionatele Naţionale de Kung-Fu şi opt locuri I la Cupa României şi la alte concursuri. În continuare, în ierarhie au urmat: 2. Robert Gabriel Sandu (un loc I la Campionatul European de Kung-Fu, la cadeţi, un loc 3 la Campionatul European de Kung-Fu, la cadeţi, patru locuri I, şapte locuri II şi patru locuri III la campionatele naţionale şi la cupe), 3. Vlad Bocai (fratele lui Tudor) (12 locuri I, două locuri II şi un loc III la campionatele naţionale şi la cupe, la minicadeţi), 4. Radu Fechet (12 locuri I, patru locuri II şi două locuri III la campionatele naţionale şi la cupe, la copii 4), 5. Marco Gabriel Apetre (şase locuri I, patru locuri II şi două locuri III la campionatele naţionale şi la cupe, la copii 2). 

Mihaela Ocolişan, prima la feminin 

Clasamentul feminin pe 2016 a avut-o primul loc pe Mihaela Ocolişan, care a obţinut trei locuri I, două locuri II la campionatele naţionale şi la cupe, la senioare. Mihaela Ocolişan a fost urmată pe podium de Claudia Mihaela Dubei Marin (trei locuri I, trei locuri II şi două locuri III la campionatele naţionale şi la cupe, la minicadeţi) şi de Daria Neica (două locuri I, cinci locuri II şi două locuri III la campionatele naţionale şi la cupe, la copii 4).

255 de medalii obţinute 

Per total, Tudor Bocai a primit din partea clubului titlul de cel mai bun luptător pe 2016. „Sportivii noştri au obţinut aceste rezultate la un campionat european, la două campionate naţionale, la o cupă a României şi la alte şapte cupe, la mai multe probe de concurs. Sportivii au participat la multe ore de pregătire, au muncit foarte mult, au făcut eforturi mari şi în total în club au fost obţinute 255 de medalii, din care 111 medalii de aur, 75 de argint şi 69 de bronz. O contribuţie importantă în obţinerea acestor rezultate a avut-o echipa care m-a ajutat permanent. Astfel, am avut sprijinul instructorilor Laurenţiu Radu-Iorguş, Mihaela-Laura Ocolişan şi Gheorghe Istrate. Aducem mulţumiri părinţilor, care i-au sprijinit permanent pe sportivi. Felicitări tuturor şi mult succes anul viitor!“, a declarat shifu Florin Iordănoaia  (6 Duan Kung-Fu), preşedinte şi antrenor la CS Marea Neagră.
 
Sursa foto: CS Marea Neagră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii