Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Staff-ul CERONAV, în Austria, prezent la un eveniment ce vizează Schengen

ro

13 Apr, 2024 12:11 481 Marime text







Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, Teodor Popa, a participat la evenimentul de diplomație economică organizat de Ambasada României în Republica Austria în cooperare cu Camera Economică a Austriei.
 
 
Evenimentul cu tema „Deblocarea potențialului: accesul aerian și maritim Schengen al României – catalizator pentru investiții și creșterea afacerilor”, a avut loc în data de 9 aprilie 2024, la Viena, potrivit CERONAV.
 

„În contextul aderării României la spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime, întâlnirea a avut ca scop să aducă porturile maritime și fluviale în fața publicului specializat și a mediului de afaceri austriac, constituit din reprezentanți ai Camerei Economice Federale a Austriei, ai Asociației Industriașilor din Austria, ai porturilor dunărene din Austria”, transmite sursa citată.
 

Sesiunea de discuții a prezentat o imagine de ansamblu asupra portului Constanța, care este cel mai mare port maritim din Europa de Est și cel mai important port din regiunea Dunării.
 
Constanța și alte 25 de porturi interioare dunărene sunt noduri logistice importante care leagă țările fără ieșire la mare din Europa Centrală și de Est și Asia.
 
Citește și
Licitații ConstanțaCERONAV achiziționează sistem semnalizare incendiu pentru sediul de la Galați (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii