Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre

ro

13 Apr, 2024 15:37 439 Marime text








 
  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii portuare fluviale, în contextul creşterii traficului în porturile de la Marea Neagră şi pe drumurile din Dobrogea, acesta afirmând că ''cea mai competitivă, cea mai ieftină modalitate de transport rămâne cea pe apă''.

Liderul liberalilor a subliniat, sâmbătă, la Tulcea, necesitatea realizării drumului expres Brăila - Tulcea, în condiţiile în care traficul de pe podul de la Brăila trebuie descărcat, şi a menţionat că drumul expres Constanţa - Mangalia este foarte important în contextul creşterii valorilor de trafic, în special cu mijloace de transport de mare tonaj, potrivit Agerpres.

„Avem nevoie să ne dezvoltăm infrastructura portuară la Dunăre, pentru că, pe măsură ce creşte relevanţa şi afluxul de transporturi în zona porturilor de la Marea Neagră, singura modalitate şi cea mai competitivă, cea mai ieftină modalitate de transport rămâne cea pe apă, iar Dunărea continuă să-şi consolideze relevanţa din această perspectivă", a declarat presei Nicolae Ciucă.


Liderul PNL a participat sâmbătă, la Teatrul „Jean Bart'' din municipiul Tulcea, la o prezentare a candidaţilor organizaţiei judeţene a partidului la alegerile locale.


Citește și
LIVE TEXT + VIDEOPNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii