Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Se asfaltează podul peste Canalul Dunăre – Marea Neagră (FOTO)

ro

12 Apr, 2024 11:40 472 Marime text


CN Administrația Porturilor Maritime SA începe asfaltarea podului hobanat peste Canalul Dunăre – Marea Neagră și a legăturilor rutiere cu Poarta 7, primul sector din cele 22 pe care le are programate până la debutul campaniei agricole când traficul auto în port devine mai aglomerat.

În aceste zile, pe pod, se realizează lucrări de pregătire în vederea dirijării traficului pe durata asfaltării și a început frezarea carosabilului.

În următoarele 2 luni, vor fi asfaltate toate drumurile intens circulate din Portul Constanța. Acestea totalizează peste 31.000 metri pătrați de suprafață asfaltată, în zone care trebuie pregătite pentru afluxul de camioane determinat de campania agricolă. În prima fază a lucrărilor vor fi prioritare toate legăturile cu autostrada A4, apoi șantierele se vor muta spre nordul portului, se arată în cadrul unei postări pe pagina de socializare Constanta Port. 

Valoarea totală a lucrărilor este de 1.838.400 lei (fără TVA), sumă asigurată din surse proprii ale Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.


foto: Facebook/ Constanta Port


Citește și:

Canalele Dunăre - Marea Neagră și Poarta Alba - Midia Năvodari se modernizează în vederea creșterii siguranței navigației (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii