Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stere Sponte, ex-viceprimar de Navodari, actual sef al OCPI

ro

11 Apr, 2009 02:25 5855 Marime text

DECUPAJ_Stere_Sponte_02.jpgÎn această ediţie, cotidianul ZIUA de Constanţa îl prezintă pe noul director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa, potrivit datelor din CV-ul său.

Stere_Sponte.jpgPe 1 aprilie, Stere Sponte a fost numit la şefia instituţiei, deşi postul era ca şi luat în primire de un alt PD-L-ist, Daniel Learciu, care dăduse şi concurs pentru această funcţie. Nu este prima dată când Sponte preia conducerea OCPI. Din aprilie 2005 până în septembrie 2007, el a activat ca şef al instituţiei, iar în perioada cât a lipsit de la conducerea Oficiului a lucrat ca şef al Biroului Marketing şi Relaţii Publice, responsabil de Sistemul de Management al Calităţii, sub acelaşi acoperiş. În anii de activitate în cadrul OCPI, Sponte a introdus, pentru prima dată în România, sistemul electronic integrat de recepţie şi avizare a lucrărilor cadastrale, la momentul actual, Constanţa numărându-se printre cele trei judeţe unde funcţionează programul. De asemenea, acesta se poate mândri cu faptul că sediul OCPI Constanţa există datorită eforturilor sale, dat fiind faptul că a obţinut terenul, a finanţat şi a demarat lucrările pentru această investiţie. Până să ajungă director al acestei instituţii, democrat-liberalul a fost şef al Biroului de Urbanism din cadrul Primăriei Sulina şi Năvodari, şef al Biroului de Marketing în cadrul unei societăţi, iar în perioada 2000 - 20003 - viceprimar al oraşului Năvodari. Potrivit CV-ului, Stere Sponte a activat timp de doi ani, între 2003 şi 2005, ca arhitect. În ceea ce priveşte cariera politică, trebuie menţionat că din 1993 este membru al Partidului Democrat, actual PD-L, iar înainte de această perioadă a fost consilier local pe listele Partidului Alianţa Civică. Mai multe informaţii legate de studiile şi pregătirea profesională a directorului OCPI puteţi vizualiza accesând pagina de Internet www.ziuact.ro , unde a fost postat CV-ul integral.

{mos_ri:Stere Sponte}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dorin &co 11 Apr, 2009 15:36 Bravo , merita din plin sa se ocupe de Institutia unde a avut numai merite !E competent , bravo !!!!
  • radescu 11 Apr, 2009 15:34 Bravo , a facut numai lucruri grozave in Institutie , e priceput si merita !!!!
  • angelescu 11 Apr, 2009 15:27 Bravo lui Stere Sponte ! a facut lucruri deosebite in Institutie , a modernizat-o cu informatica de ultima ora , s-a zbatut pt conditii de lucru civilizate ! este cel mai potrivit si merita toata increderea , chiar si a acelora care au vrut sa manipuleze numirea !Inca nu se intelege ca avem nevoie de " omul potrivit la locul potrivit " ?Doar asa va merge Romania inainte ! BRAVO SI SUCCES !!!!!