Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhitectul-șef al județului Constanța s-a transferat la primăria Năvodari. Cine exercită atribuțiile cu caracter temporar? (DOCUMENTE)

ro

03 Oct, 2023 11:32 5826 Marime text

Eduard Ferencz care a venit în Consiliul Județean Constanța în septembrie 2021 și a exercitat  funcția  publică de conducere, de Arhitect Șef al Direcției Generale Tehnice Urbanism și Amenajarea Teritoriului a părăsit instituția la începtul lunii octombrie a.c, prin transfer în cadrul Compartimentului Dezvoltare Urbană – Autorizații Construire – Baze de Date Urbane din cadrul Primăriei orașului Năvodari, unde va ocupa funcția publică de execuție vacantă, Inspector, clasa I, grad profesional Superior, se arată într-o dispoziție emisă de șeful CJ pe 26.09.2023.
 

Ferencz este de loc din Hârșova, deține o licență de arhitect diplomat la Institutul de Arhitectură Ion Mincu din București și a mai lucrat în trecut ca arhitect-șef la primăria Cumpăna din județul Constanța și la primăria municipiului Fetești din județul Ialomița.
 
Înainte de a lucra în administrația publică locală, Eduard Ferencz a activitat în cadrul BIA Eduard Ferencz, SC Arhimedia SRL pe care a și administrat-o dar și la SC Diverse SRL.

Acesta este membru al Ordinului Arhitecților din România, Filiala Dobrogea, fiind însă suspendat la cerere începând cu anul 2015, pentru o perioadă nedefinită, după cum se menționează pe site-ul oficial al Ordinului.
 
Ferencz Mirona -Veronica, soția acestuia a rămas în continuare angajată la Consiliul Județean Constanța, pe funcția de inspector superior la Direcția de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ.
 

Printr-o altă dispoziție semnată de Mihai Lupu, începând cu data de 02.10.2023, Alexandru Gabriel Bîrcă – Inspector, clasa I, grad profesional Superior, gradaţia 3, din cadrul Compartimentului Disciplina în Construcții, Direcția Generală Tehnică Urbanism și Amenajarea Teritoriului, exercită cu caracter temporar, cu normă întreagă, funcţia publică de conducere specifică temporar vacantă, de Arhitect Șef, grad II, din cadrul Direcţiei Generale Tehnică Urbanism și Amenajarea Teritoriului și va beneficia de un salariu de bază în cuantum de 15.720 lei, la care se adaugă indemnizația de hrană de 347 lei, vezi secțiunea „documente".


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:


Eduard Ferencz este noul arhitect-șef al județului Constanța. A mai lucrat la primăriile Cumpăna și Fetești

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii