Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recurs în dosarul dintre Arhitectura Plus SRL,firma fondată de actualul arhitect șef al municipiului vs. primarul Constanței

ro

14 Mar, 2024 17:00 731 Marime text
  • Dosarul are ca obiect anulare act administrativ, adresa nr. 42081/28.03.2023
  • Părți în dosar sunt Arhitectura Plus SRL, care are calitatea de reclamant, primarul municipiului Constanța este recurent pârât iar municipiul Constanța este intimat pârât
  • La judecata de fond, magistratii de la Tribunalul Constanta au respins pe 7 februarie a.c., cererea Arhitectura Plus SRL
  • Compania a fost înființată în 2005, de actualul artihect-șef al municipiului Constanța, Dan Petre Leu alături de Dan Ștefan Dilancea
  • În anul 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 877.250 lei, profit de 70.553 lei la un număr de 5 angajați
  • În prezent, asociaţii firmei sunt Dilancea Ştefan Dan, cu 5% din capitalul social, şi Dilancea Tudora, cu 95% din capitalul social
  • Arhitectura Plus SRL dezvoltă mai multe proiecte imobiliare în Constanţa, dar şi în zona metropolitană
 
 

Arhitectura Plus a înregistrat recurs în dosarul cu număr unic 2603/118/2023, aflat pe rolul secţiei de contencios administrativ si fiscal al Curții de Apel Constanța.

Dosarul are ca obiect anulare act administrativ, adresa nr. 42081/28.03.2023.

Părți în dosar sunt Arhitectura Plus SRL, care are calitatea de reclamant, primarul municipiului Constanța este recurent pârât iar municipiul Constanța este intimat pârât.

La judecata de fond, magistratii de la Tribunalul Constanta au respins pe 7 februarie a.c., cererea Arhitectura Plus SRL.

Iată soluția pe scurt: „Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Arhitectura Plus SRL în contradictoriu cu  pârâții primarul municipiului Constanța și municipiul Constanța, ca nefondată. Obligă reclamanta la plata către pârâţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 4.046 lei, reprezentând onorariul apărătorului ales. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la această instanţă sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 07.02.2024".


Facem precizarea că încă nu s-a stabilit termenul pentru judecarea recursului.
 
Despre Arhitectura Plus SRL

 
Compania a fost înființată în 2005, de actualul artihect-șef al municipiului Constanța, Dan Petre Leu alături de Dan Ștefan Dilancea.
 
Firma are sediul în municipiul Constanţa, pe Strada Marc Aureliu, Nr. 15.

În anul 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 877.250 lei, profit de 70.553 lei la un număr de 5 angajați.

În prezent, asociaţii firmei sunt Dilancea Ştefan Dan, cu 5% din capitalul social, şi Dilancea Tudora, cu 95% din capitalul social.
 
Administratorul societăţii, care se ocupă de activităţi de arhitectură este Dilancea Ştefan Dan.

Menționăm că firma a înregistrat în ultimii ani mai multe dosare care aveau ca obiect anularea unor acte administrativ, unele dintre acestea fiind în stadiul de recurs.

Arhitectura Plus SRL dezvoltă mai multe proiecte imobiliare în Constanţa, dar şi în zona metropolitană.
 
Arhitectura Plus SRL investeşte și în Năvodari, zona Beach-Land şi este proiectant general pentru alte investiţii, cum este proiectul Calipso Residences SRL, care ridică un bloc de zece etaje pe strada Eliberării din Constanţa sau pentru PUZ-ul de reglementare a terenului situat la intersecţia Tomis cu Strada Suceava, iniţiat de Medgaz SRL.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

 Primăria și Consiliul Local Constanța cheamă în judecată un investitor imobiliar. Arhitectura Plus SRL dezvoltă mai multe proiecte imobiliare, atât în municipiu, dar şi în zona metropolitană

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii