Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferte pentru toate destinaţiile turistice Târgul de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2015, la cea de-a şaptea ediţie

ro

17 Nov, 2015 00:00 2140 Marime text


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării, organizează, în perioada 20 - 22 noiembrie, ediţia a VII-a a Târgului de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2015, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului. Târgul se desfăşoară la Maritimo Shopping Center Constanţa, pe o suprafaţă de 152 mp, şi reuneşte 22 de firme.


 
În cadrul celei de-a VII-a ediţii a Târgului de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2015, constănţenii vor avea parte de oferte speciale disponibile doar în perioada târgului, oferte de tip First Booking şi Early Booking pentru vacanţa de iarnă şi, nu în ultimul rând, pentru vacanţa de vară 2016. „Permanent, suntem preocupaţi să răspundem şi să îmbogăţim paleta de servicii oferite constănţenilor, prin atragerea celor mai importanţi tur-operatori din România, prezentarea de noi destinaţii turistice din România, de complexe hoteliere de top, asociaţii de promovare turistică, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, tabere şcolare, companii de transport“, au precizat reprezentanţii CCINA.

Programul târgului

Program de vizitare: zilnic, de la 10.00 la 22.00. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 20 noiembrie, la ora 12.00. Sâmbătă 21 noiembrie, între orele 10.00 şi 12.00, sunt programate ateliere de creaţie pentru copii. Duminică, la ora 19.00, va avea loc şi Tombola Târgului de Turism „Vacanţa“, pentru care au fost puse la bătaie zeci de premii atractive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii