Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziţie de fotografie, dedicatã Germaniei, la Universitatea Ovidius

ro

26 Sep, 2012 02:56 1389 Marime text
Universitatea Ovidius, prin specializarea Limba Germanã din cadrul Departamentului de Limbi Moderne şi ªtiinţele Comunicãrii a Facultãţii de Litere, gãzduieşte în perioada 24 septembrie - 20 octombrie expoziţia de fotografie cu titlul „Germana - Limba marilor idei", iniţiatã de Ambasada Germaniei la Bucureşti, în colaborare cu Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) şi Goethe - Institut. Expoziţia are loc la Biblioteca Central Universitarã.

Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Dan Bittman şi mulţi alţi români relateazã, prin intermediul unei expoziţii-foto, despre experienţele lor legate de limba germanã. Proiectul îşi propune sã demonteze clasicele prejudecãţi privind dificultatea de a studia şi învãţa limba germanã şi sã transpunã acest demers într-un alt registru.

Vernisajul expoziţiei va avea loc pe data de 26 septembrie, de la ora 19.30, iar cuvântul de deschidere aparţine ataşatului cultural dr. Josef Karl. Expoziţia de fotografie este completatã de o expoziţie de carte germanã, iar pe data de 3 octombrie, de la ora 16.00, este programatã o searã de film, cu proiecţia Der Pianist, de Roman Polanski.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii