Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectiva aniversară. Episodul 27

ro

01 Oct, 2015 00:00 1598 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1624 din data de 25/26 martie 2006.

Preoţi în păcat

Scandalurile din Arhiepiscopia Tomisului, condusă de Înaltpreasfinţitul Teodosie, în care protagoniştii sunt preoţi, par să nu se mai sfârşească * Zilele acestea, la Grindu, judeţul Tulcea, primarul localităţii a adresat o scrisoare Sfântului Sinod al BOR, prin care arată că preotul Costache Rusu se opune sfinţirii unui nou lăcaş * Acesta nu este singurul caz de preot care creează necazuri enoriaşilor.
Citeşte mai departe! 

Clienţii cer demisia inspectorului Bujorel Zaharia

La sediul Registrului Auto Român (RAR) din Constanţa a avut loc în cursul zilei de ieri un protest al unui grup de persoane ce se ocupă cu comerţul de maşini aduse din ţări ale Uniunii Europene. Aceştia sunt nemulţumiţi de modul în care sunt trataţi de inspectorul de la RAR, Bujorel Zaharia.
Citeşte mai departe!

Mazăre vrea că Sulfina Barbu să plătească

Primarul Radu Mazăre i-a reclamat pe Sulfina Barbu, în calitate de ministru al Mediului şi Gospodăririi Apelor, precum şi pe Mihail Vornicov, secretar general al aceluiaşi minister. El solicită obligarea Ministerului Mediului de a emite avizul favorabil cu privire la investiţia ce face obiectul proiectului „Creşterea atractivităţii turistice a falezei“, respectiv Şoseaua de coastă.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii