Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:18 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 104

ro

29 Dec, 2015 00:00 5215 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3844 din data de 26 ianuarie 2015.
 

„Refuz tacit al Primăriei Constanţa“

Un bloc de pe bulevardul Tomis, construit pe un teren luat în mod abuziv

Municipiul Constanţa, prin primar, a fost obligat de judecători să înainteze Comisiei Naţionale pentru Compensarea Imobilelor un dosar pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a bunurilor preluate în mod abuziv, în perioada regimului comunist din România. În cauză, este vorba despre imobilul situat pe bulevardul Tomis numărul 266, compus din teren în suprafaţă de 284 mp şi construcţii.
Citeşte mai departe!
 

Pensiune la Bran, de vânzare. Bunurile Turimobil SRL, firmă înfiinţată de managerul SCJU, Dănuţ Căpăţînă, scoase la mezat

Proprietăţile fostei firme administrate de actualul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, au fost scoase la licitaţie de lichidatorul societăţii. Este vorba despre părţi ale pasivului firmei Turimobil SRL. Potrivit Registrului Comerţului, dar şi declaraţiilor de avere, numele managerului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţînă, a fost legat, de-a lungul anilor, de mai multe societăţi comerciale, printre care şi Turimobil SRL, firmă pe care a înfiinţat-o alături de soţia sa, Lucica Simona.
Citeşte mai departe!
 

Averile şi interesele oamenilor care conduc Cultura din judeţul Constanţa

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere ale conducerii Direcţiei Judeţene pentru Cultură Constanţa, reprezentată de Magdalena Tiţă, director executiv, de consilierii Iolanda Ivanciu, Rodica Pătru şi Actuan Murat şi de inspectorul Mădălina Cliante. 
Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii