Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:40 01 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 102

ro

27 Dec, 2015 00:00 4175 Marime text

Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3692 din data de 17 martie 2014.

Gigacaloriaaaaa! Sfânta tăcere a conducerii
RADET sponsorizează echipa HCM Constanţa din banii constănţenilor?

Unul dintre sponsorii echipei de handbal HCM Constanţa este sau pare să fie Regia Autonomă de Distribuţie a Energie Termice (RADET), cea care a stabilit un preţ de 358,54 lei pentru o gigacalorie.
Spunem asta fiindcă Regia nu realizează alte venituri decât cele percepute de la constănţeni pentru furnizarea agentului termic şi a apei calde.
Citeşte mai departe!

 Avem echipă, avem valoare. Sponsori USL şi angajaţi Neptun TV. Directorii de nota 10 reconfirmaţi de CJC

Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) dezbate, în şedinţa de astăzi, o serie de proiecte de hotărâre legate de rezultatele evaluărilor anuale a managementului mai multor directori ai instituţiilor aflate în subordinea CJC. Este vorba despre aprobarea rezultatului evaluării anuale a managementului lui Vasile Gherghilescu, directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare”, cel al lui Dan Varsami Cojocaru, directorul Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa, al Doinei Voivozeanu, directorul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Theodor T. Burada”, al lui Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, al Doinei Păuleanu, directorul Muzeului de Artă Constanţa, şi al lui Gabriel Custurea, directorul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
Citeşte mai departe!

Accident în Mamaia. Poliţistul Valentin Cristian Stanciu, în comă

Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, poliţistul a condus, ieri dimineaţă, un autoturism marca Dacia pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia, dinspre municipiul Constanţa către Năvodari. La ieşirea din sensul giratoriu din dreptul restaurantului Kaiak, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga.
Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii