Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 18

ro

21 Sep, 2015 00:00 1410 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1215 din data de 17 noiembrie 2004:

Cacealmaua pesedistă de la Costineşti

O eroare a Biroului Electoral Central pune în imposibilitate Partidul Naţional Liberal Constanţa de a face plângere împotriva rezultatelor alegerilor locale din luna iunie anul curent. La vremea respectivă, PNL a sesizat Poliţia din localitatea Costineşti că din secţia de votare au dispărut mai multe buletine de vot
Citeşte mai departe!

Muşcat de penis de câinele prietenului

Un constănţean a ajuns, luni, în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a fost victima unui incident mai puţin obişnuit. Petre R. a ajuns la Secţia de Urgenţe a unităţii constănţene după ce a fost muşcat de penis de către un câine.
Citeşte mai departe!
 
Poştăriţă prădată de 150 de milioane de lei
O poştăriţă a fost deposedată de aproximativ 150 de milioane de lei, bani ce i-au fost furaţi în timpul serviciului. Întâmplarea s-a petrecut ieri-dimineaţă, într-o farmacie din zona Abator. În jur de ora 10.15, Marilena Nedelcu, de 40 de ani, angajată în cadrul Oficiului Poştal nr. 6 , s-a prezentat la sediul Secţiei 5.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii