Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gropoşilă redă speranţa unui tânăr din Eforie

ro

21 Nov, 2008 02:15 962 Marime text
iulian_groposila.jpgCandidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 6, Gropoşilă Iulian Aurel, dovedeşte că este aproape de oamenii aflaţi în suferinţă. El a donat un scaun cu rotile unui tânăr de 18 ani, din Eforie Sud, diagnosticat cu politraumatism de coloană vertebrală. 

„Am cunoscut acest caz în timpul campaniei din uşă în uşă pe care o desfăşor de aproximativ trei săptămâni. Am fost impresionat de neputinţa acestor oameni. Nu m-am gândit niciun moment că sunt în campanie electorală, deoarece fac astfel de gesturi de mult timp, şi cu precădere de patru ani, de când am onoarea să fiu membru Rotary. Gestul meu este normal, de bun simţ şi astfel de rezolvări trebuie să fie la îndemâna noastră, a politicienilor, indiferent de momentul politic pe care îl traversăm. Este un apel către colegii mei politicieni de a privi cu mult mai multă atenţie la nevoile comunităţii. Dincolo de simplitatea ideii, este nevoie de implicare şi de dispoziţia de a învăţa să fim atenţi cu cei din jur. Este poate cel mai bun moment pentru a atrage atenţia, în mod deosebit, că acest gen de acţiuni umanitare pot avea un rezultat sănătos numai într-un cadru organizat instituţional - organizaţii neguvernamentale", a declarat Iulian  Aurel Gropoşilă.

În opinia candidatului PNL la mandatul de deputat din Colegiul 6, sectorul ONG este unul dintre cele mai importante sectoare de activitate din mediul socio-economic din Constanţa. El a subliniat că majoritatea activităţii ONG-urilor este de interes public şi furnizează servicii complementare celor oferite de administraţie. Gropoşilă a evidenţiat că mediul asociativ nu poate fi nici ignorat, nici neglijat fără consecinţe importante asupra calităţii vieţii cetăţenilor. „În consecinţă, reamintesc autorităţilor locale şi judeţene că în judeţul Constanţa activează  structuri ale societăţii civile cu reprezentare naţională-europeană - Rotary International, APD, World Vision, Holt Romania, Habitat for Humanity, Crucea Roşie, Salvaţi Copiii, Mare Nostrum, AIESEC s.a. - care  contribuie activ la dezvoltarea comunităţii şi aşteaptă susţinere prin politici publice coerente", a declarat Iulian Gropoşilă, candidatul PNL la Camera Deputaţilor, în Colegiul Uninominal nr. 6.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii