Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în zona școlilor și mall-urilor din Constanța

ro

27 Mar, 2024 22:04 614 Marime text
Poliția. Foto: Facebook/DGPMBLa data de 26 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune de prevenire a faptelor comise cu violență în incinta și în proximitatea școlilor.

Astfel, polițiștii le-au vorbit elevilor despre consecințele traficului și consumului de droguri, modalitățile de prevenire a furturilor și tâlhăriilor, delincvența juvenilă și prevenirea accidentelor de circulație.
 
Potrivit IPJ Constanșa, la data de 26 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au derulat acțiuni de prevenire a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în proximitatea unui mall din municipiul Constanța.

De asemenea, au acționat pentru  prevenirea infracțiunilor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri, în rândul elevilor de la Colegiul Național Pedagogic din municipiul Constanța.
 
La data de 26 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune de prevenire a violenței în școli, în unitățile de învățământ de pe raza de competență.

Citește și: 

Șofer beat și fără permis condamnat definitiv la închisoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii