Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost afişate rezultatele Evaluării Naţionale 2017. Iată notele elevilor din Constanţa. Nouă medii de 10!

ro

26 Jun, 2017 12:13 8159 Marime text
Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2017 au aflat azi rezultatele de la examen, care vor fi afişate la avizierele şcolilor şi pe site-ul evaluare.edu.ro. În aceeaşi zi, ei pot depune eventualele contestaţii (până la ora 20.00).

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 30 iunie. În funcţie de media generală, ei vor opta pentru liceul dorit.

Elevii de clasa a VIII-a au susţinut în ultima săptămână din iunie 2016 examenul de Evaluare Naţională. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

Nouă elevi din Consanţa au obţinut media 10:  Alpetri Iulita de la Școala Gimnazială nr. 30 Gheorghe Ţiţeica, Avram  Nicoleta Cristina de la Şcoala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu, Brânzoi Ana Emilia de la Liceul Teoretic Ovidius, Nicoară Antonia Elena de la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncuşi din Medgidia, Nivaci Ionuț de la Şcoala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea, Olteanu Raluca de la Liceul Teoretic Ovidius, Omer Tarik Ilhan de la Şcoala Gimnazială nr.37, Tapangea Erica Georgia de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Vasile Bianca Mihaela de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Ciprian Porumbescu.

Rezultatele pot fi vizionate AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii