Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Învățământ Constanța Evaluarea Națională 2023. Câți candidați s-au înscris la nivelul județului

ro

18 Jun, 2023 14:27 1811 Marime text
foto: Pexels
Inspectoratul Școlar Judeețan Constanța a emis o informare privind înscrierea la probele scrise din cadrul Evaluării Naționale (2023)

Mâine, 19 iunie, se va desfășura prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Limba și literatura română) – sesiunea 2023.

La nivelul județului Constanța sunt înscriși 6105 de candidați, 94 de condiții speciale aprobate de Comisia Județeană și un număr de 119 centre de examen.

Următoarea probă scrisă (Matematică) va avea loc miercuri, 21 iunie, iar ultima probă (Limba și literatura maternă) va fi susținută joi, 22 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă., se arată în informarea emisă de ISJ Constanța. 

Primele rezultate vor fi afișate miercuri, 28 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care vor fi distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută., a mai punctat sursa citată. 

Rezultatele finale vor fi afișate marți, 4 iulie, după soluționarea contestațiilor.


Citește și: Ministerul Educației, despre Evaluarea Națională 2023. Calendarul complet al examenelor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii