Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția Națională Antidrog, activitate de prevenrie a substanțelor interzise la Caravana de Taekwondo de la Eforie Sud!

ro

31 Jul, 2023 11:19 785 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Vineri, pe 28 iulie 2023, autoritățile CPECA Constanța au derulat activități de prevenire a consumului de droguri în cadrul evenimentului „Caravana Sportivă de Taekwondo WT“ din Eforie Sud.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Agenția Națională Antidrog, vineri, 28 iulie 2023, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Constanța au desfășurat activități de prevenire a consumului de droguri în cadrul evenimentului „Caravana Sportivă de TAEKWONDO WT“, organizat de Federația Română de Taekwondo WT pe faleza Cazinoului din Eforie Sud.
 
Persoanele prezente la acest eveniment au beneficiat de informații privind riscurile consumului de droguri, dar și de recomandăriprivind luarea unor decizii responsabile de petrecere a timpului liber.
 
Promovarea unui stil de viață sănătos reprezintă una dintre principalele măsuri preventive întreprunse de specialiștii antidrog, iar evitarea tentațiilor periculoase, prin implicarea în activități sportive, favorizează formarea și dezvoltarea unor abilități personale cu rol de factori de protecție împotriva consumului de substanțe psihoactive. 
 
Reamintim faptul că Agenția Națională Antidrog oferă, gratuit și confidențial, servicii de informare, evaluare, consiliere și asistență specializată medico-psiho-socială, pentru consumul și dependența de droguri, a mai precizat sursa citată.
         
Citește și:

Descoperirea șocantă a polițiștilor din Maramureș! Un tânăr, reținut de procurorii DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii