Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe şosea! O polițistă a murit, iar colegul ei se zbate acum între viață și moarte

ro

25 Mar, 2017 14:59 3237 Marime text
O poliţistă din cadrul IPJ Teleroman a murit şi un coleg al acesteia a fost grav rănit într-un accident produs, aseară, pe centura municipiului Alexandria, după ce maşina în care se aflau a intrat într-o betonieră. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost distrus în totalitate.
 
Polițista, încadrată la IPJ Teleorman, din sursă externă, avea 35 de ani, potrivit totalimpact.ro. Tânărul rănit urma să fie ajutor șef de post în comuna Buzescu. Aseară a fost transportat la Spitalul Județean din Alexandria, de unde a fost trimis, de urgență, la Spitalul Bagdazar Arseni, în București.  
 
 
Ministrul Carmen Dan a solicitat colegilor din MAI să acorde suport familiilor celor doi poliţişti.
 

„Îmi exprim profundul regret pentru tânăra polițistă care și-a pierdut viața ieri într-un accident de circulație în județul Teleorman. Colegul acesteia, din același autoturism, tot politist, a fost grav rănit și se zbate acum între viață și moarte, după ce azi noapte a fost operat de urgență, la un spital din Capitală.
 
Transmit condoleanțe familiei greu încercate a colegei noastre și sper din tot sufletul ca polițistul rănit să câștige această luptă pentru viață!
 
Am solicitat colegilor din Ministerul Afacerilor Interne să acorde tot suportul familiilor celor doi polițiști pentru a alina pe cât posibil suferința celor apropiați și pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste această sfâșietoare încercare a vieții”, a scris, pe Facebook, astăzi, ministrul Carmen Dan.


Amintim că, ieri, cu ocazia Zilei Poliției Române, în fața Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a avut loc un moment de reculegere în memoria polițiștilor români căzuți la datorie.

Citeşte şi 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa + totalimpact.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii